Fotografia

Fotografia

La fotografia es la meva passió i el meu objectiu és treballar per col·laborar amb els meus clients per produir imatges d’alta qualitat d’espais interiors per a la promoció i perservació de residències excepcionals i les empreses mitjançant la combinació de les tècniques actuals de treball per a l’elaboració dels meus treballs, cuidant tant la composició com la il·luminació.
Així com si ets una promotora immobiliària, propietari d’un negoci, arquitectes, interioristes o agència publicitària, i vols publicitar els teus serveis o instal·lacions en anuncis i xarxes socials, un reportatge fotogràfic, tant en 360º com a imatges d’alta qualitat perquè el teu producte sigui més atractiu.

En la fotografia es posa la ment i el cor, per això el fotògraf és l’ésser contemporani per excel·lència, amb la seva mirada l’ara es transforma en record.

fotografia

Realitzo treballs per a :

1.-Fotografia d’Interiors de Cases: he realitzat produccions fotogràfiques per a clients particulars i alguna important immobiliària, constructores i promotores del país, com ServiHabitat, Solvia.
2.-Fotografia d’Interiors de Restaurants: he realitzat fotografies i recorreguts virtuals per a restaurants de la meva zona d’influència, però no em tanco a fer-ne en altres zones.
3.-Fotografia d’Interiors d’Hotels: també realitzo fotografies en hotels, hostals i cases d’allotjament.
4.-Fotografia d’Interiors per Comerços: hem realitzat molts treballs de fotografia per comerços al ser el fotògraf oficial de Guia Comercial Balaguer així com per proveïdors del seu equipament.
5.-Fotografia d’Interiors d’Oficines: he realitzat les produccions realitzades són tant per a empreses propietàries de l’oficina, en les quals he realitzat fotos i recorreguts virtuals.
6.- Fotografia Museus i Esglésies: he realitzat algunes produccions fotogràfiques per a esglésies, i museus ja en format fotogràfic com en recorreguts virtuals.
Per això mateix les imatges s’han convertit en més que simples fotografies, són una eina indispensable per a la promoció de nous projectes i  dels negocis.

fotografia

Alguns clients:

Ajuntament de Balaguer.
Hostal Montsec, St.Maria de Meià
Guia Comercial Balaguer.
Restaurant D4, Balaguer.
Natural Optics, Balaguer.
Parroquia de Balaguer.
Ortiz i Simó Assesors, Mollerussa.
Hostal St.Miquel, Balaguer.
Pintures i Decoració Tarròs.
Servihabitat
Mystic Eye Tatto, Lleida.
Institut Ortodòncia Dr.Perera
Apartamentos Aran, Montcorbau, Vall Aran

Pots veure mes treballs aquí

fins a 125 mt2 180€
de 126 a 200 mt2 250€
de 200 a 280 mt2 350€
més de 280 mt2 450€

Impostos no inclosos. I per qualsevol qüestió resto a la teva disposició i pots contactar amb mi per aquests mitjans.

Telèfon al 622 229 236.
també al Correu electrònic

Comentarios cerrados.